ხლებინა მშრალ თაფლზე

ფუტკრის პროდუქცია

შემადგენლობა: ჭეო, მშრალი თაფლი
ჭეო - „ფუტკრის პური“ - მდიდარია ამინომჟავებით, მათ შორის შეუცვლელი ამინომჟავებით, რომლებსაც ორგანიზმი ვერ აწარმოებს, მაგრამ აუცილებელია მის ფუნქციონირებისთვის და ახალი უჯრედების სინთეზისთვის. ამინომჟავები ძირითადი საშენი მასალაა ორგანიზმისთვის ჰორმონების, ანტისხეულების, ჰემოგლობინის, ვიტამინებისა და ფერმენტების სინთეზირებისთვის.
მშრალი თაფლი - კონცენტრირებული ფხვნილია, რომელიც მიიღება ნატურალური თაფლისგან. ის აძლიერებს ფუტკრის პროდუქტების სამკურნალო თვისებებს, აჩქარებს პროდუქტების შეთვისებას ორგანიზმის მიერ.
თვისებები:

  • ბავშვებში ხელს უწყობს სიმაღლეში ზრდას, აქვს ანაბოლური ეფექტი.
  • დადებითად მოქმედებს ენდოკრინულ სისტემაზე, ხელს უწყობს ნივთიერებათა ცვლის მოწესრიგებას, ჰორმონალური ბალანსის დარეგულირებას.
  • სწრაფად და ეფექტურად აღადგენს ორგანიზმის ენერგეტიკულ დანახარჯებს.
  • ორგანიზმს ავსებს ამინომჟავებით, ფერმენტებით, ვიტამინებითა და მიკროელემენტებით. რეკომენდებულია თმისა და ფრჩხილების სტრუქტურის გასაუმჯობესებლად
  • აუმჯობესებს სისხლის მიმოქცევას, საჭმლის მომნელებელი სისტემის მუშაობას, ხელს უწყობს ცილის სინთეზს.
მიღების წესი:
1 წლამდე ბავშვებში ინდივიდუალურად დღეში 1-ელ ჭამამდე 30 წუთით ადრე.
1-დან 3 წლამდე ¼ ჩაის კოვზი 1-ჯერ დღეში ჭამამდე 30 წუთით ადრე.
3-დან 7 წლამდე 1/3 ჩაის კოვზი 2-ჯერ დღეში ჭამამდე 30 წუთით ადრე.
7-დან 14 წლამდე ½ ჩაის კოვზი 2-ჯერ დღეში ჭამამდე 30 წუთით ადრე.
14 წლიდან დიდების დოზა 1 ჩაის კოვზი 3-ჯერ დღეში ჭამამდე 30 წუთით ადრე.
საჭმლის მონელების გასაუმჯობესებლად შესაძლებელია ჭამის მერე მიღება.